Hjemmetræning

Det er i hjemmet vi alle befinder os mest.

Derfor er det i hjemmet vi afprøver og justerer de dagligdags opgaver. I hjemmet ser vi om den fysiske udholdenhed du har opbygget, f.eks. kan udnyttes til at komme rundt i haven. Vi tjekker evt.  om du har styrke til at komme sikkert og “økonomisk” op ad trappen, og om balancen rækker til at stå foran badeværelsesspejlet og børste tænder.
Efter en hjemmetræning, kan du og fysioterapeuten i fællesskab finder frem til hvordan din hverdag og gøremål i hjemmet kan blive til træning, ved at lægge plan for de daglige aktiviteter der udfordrer dig bedst.
Endelig er hjemmetræningen ofte inspirationskilde til det hjemmetræningsprogram du evt. modtager.
Hjemmetræning - du skal rejse dig fra din egen spisestuestol
Hjemmetræning – du skal rejse dig fra din egen spisestuestol

Efter den seneste opblussen af pandemien, har der vist sig et større behov for hjemmetræning. Nogle er særligt udsatte, og har derfor valgt at få træning i hjemmet.

Med det første udbrud af Covid-19 erfarede vi, at pause i træningen kan have store konsekvenser. Vi oplevede at kørestolsbrugere ikke kom på benene, hverken op at stå eller op at gå, og så efterfølgende, at der opstod et betydeligt fald i evnen til at stå og gå. Vi oplevede at der opstod stivhed og smerter i ben, lænd og skulder. Vi så at nogle havde umiddelbart fald i balanceevnen, og at mange fik et dyk i udholdenheden.

Du skal blot kontakte os hvis du  har behov for, at din behandling og træning foregår i hjemmet!