Hjemmetræning

Træning i hjemmet - efter hjerneblødningOplever du, at det er uoverskueligt, at skulle ud at køre f.eks. med Flextrafik?
Er du meget svækket, og  har du svært ved at sidde i en bil den tid det tager at køre til Neuroform?
Eller er du blot mest tryg ved, at holde dig indenfor hjemmets rammer?
Så kan muligheden være, at vi kommer hjem til dig. Hjemmetræning er en god mulighed for, at få mere træning og bevægelse i din hverdag. Det kan være, at du har svært ved, at rejse dig og stå, når hjemmeplejen kommer forbi, og f.eks. skal hjælpe dig bukser på. Da kan det give god mening, at vi tager fat på, at træne styrken i dine ben, og arbejde hen imod en sikker måde du kan rejse dig og stå på. Hjemme hos dig.

 

Hjemmet som dit trænings rum

Det kan også være, at du gerne vil benytte dit hjem som dit trænings rum. Du er måske vant til at lave morgengymnastik, og har på forhånd gode vaner med at træne selv. Er du blevet ramt af en blodprop i hjernen, kan det være relevant med øvelser, der styrker den arm og det ben, der nu er blevet svækket. Da kan vi hjælpe dig med, at sætte et nyt trænings program op, så du kan træne selv. Eller vi kan komme én eller to gange om ugen og styrer din træning i dit hjem.

 

Hverdagens gøremål kan blive din træning

Hvis du ønsker det, kan vi vælge, at tage hjem til dig undervejs i et træningsforløb, hvor du ellers kommer til træning på klinikken. Måske oplever du, at det er svært, at komme op ad din trappe til huset eller trappen til første salen. Eller du oplever, at det er ganske svært at komme op af din gode lænestol i stuen. Når din hverdag skal fungere godt, giver det god mening, at vi tager hjem til dig, for at afprøve det du gerne vil forbedre. Så finder vi f.eks. den gode strategi for hvordan du kommer bedst op ad trappen. Og så udvælger vi en eller to gode selvtrænings øvelser, der vil bedre din evne til at klare trappen.

Er du meget svækket og ikke i stand til at forlade hjemmet

Hvis du er meget svækket efter en hjerneblødning eller en blodprop i hjernen, så kan det ske, at det slet ikke er muligt for dig, at forlade hjemmet. Da kommer vi gerne hjem til dig og tager ansvaret for, at du får bevægelse i kroppen. Det kan ske du mest af alt ligger i sengen, fordi energien ikke er til andet. Da træner vi aktivt det du kan være med til, og så supplerer vi med at skabe bevægelse, der hvor du ikke selv kan.

Hvad koster det at træne?

Du kan have behov for at træne 1, 1½, 2 eller 3 timer ad gangen. Det afspejler sig naturligvis i prisen.

Prisen for 1 times behandling og træning i hjemmet: 2.300,00 kr.*)

*) Prise inluderer 2 gange ½ times kørsel. Overstiger den samlede kørselstid 1 time er der et tillæg på 250,00 kr. pr. ekstra kvarter. Hertil kommer kørselspenge á 3,70 kr. /km.

 

Forundersøgelse – tryk her

Du kan ringe til os på 40 42 44 82