Intensive trænings forløb

Intensiv trænings forløb giver særlig god mening i perioden lige efter du er udskrevet fra hospitalet. Da er hjernen særligt modtagelig for at forandre sig, når den stimuleres via træning.

Måske oplever du at armen er svækket, og at det f.eks. er svært at gribe om en genstand med hånden. Da vil du have brug for individuel hjælp, for hele tiden at ramme det rette niveau for træning. Det kan f.eks. være træning af evnen til, at strække albuen passende eller, at kunne åbne hånden tilstrækkeligt til at gribe om glasset. Vi tager gerne ansvaret for – trin for trin – at skabe udvikling i din træning.

 

Intensive træningsforløb efter blodprop i hjernen

Hvor meget skal jeg  træne?

Ved det intensive træningsforløb, træner du over en periode på 10 til 12 uger –  2, 3 eller 4 dage om ugen.

Ved forundersøgelsen vurderer vi sammen hvor niveauet for intensitet skal ligge. Typisk trænes der 1½, 2 eller 3 timer pr. gang.

 

Individuel træning

Din træning hos Neuroform er individuel, og du vil komme til at træne med en fysioterapeut der har mange års erfaring indenfor genoptræning af mennesker med Apopleksi, Sclerose, Parkinsons sygdom, traumatisk hjerneskade og mange lignende neurologiske lidelser. Den individuelle træning og behandling sikrer, at du hele tiden udfordres, støttes og superviseres med fokus på udvikling. Fordi kernen i det intensive genoptræningsforløb netop er udvikling, og at fastholde progression i de øvelser og aktiviteter vi vælger til dig.

 

Hjemmetræning

Hvis du oplever, at der er situationer i hjemmet, der er særligt vanskelige, så kan vi komme hjem til dig undervejs i forløbet. Måske oplever du, at det er vanskeligt at komme fra kørestolen og over på dit toilet. Så tager vi gerne hjem og træner dette. Her ser vi på hvilken strategi du kan benytte, så det fungerer bedst muligt for dig, eller vi træner med tanke på mange gentagelser, så det skaber en rutine for dig. Endelig kan det give din fysioterapeut en idé om, hvordan træningen på klinikken skal tilrettelægges, så du får lettere ved at klare, at komme over på toilettet derhjemme.

 

Forundersøgelse – tryk her

Du kan ringe til os på 40 42 44 82