Om os

Fysioterapeuter med speciale i hjerneskade og neurologi

Når du har klare mål om at blive i stand til at gå, løbe eller spise med kniv og gaffel, så har du behov for en fysioterapeut, der både har erfaring og specialviden. Vi tilrettelægger din træning og laver en plan, så du bedst muligt kan vende tilbage til den hverdag du kom fra.

Din oplevelse af, at du føler dig svækket er helt reel, men ethvert menneske har ressourcer og vi vil sammen med dig, lede efter dine styrker. Det kan f.eks. være dine færdigheder efter et langt liv med sport, eller din vilje til at holde fast i at træne, selvom du nu har brug for hjælp.

Da Anna Leth Christiansen og Marie Louise Irskov i 2007 etablerede Neuroform, var baggrunden et ønske om, at øge intensiteten i den genoptræning som man tilbød mennesker ramt af hjerneskade. Anna og Marie oplevede, som fysioterapeuter på Hvidovre Hospitals Afdeling for Hjerneskader, en stor lokal forskel på den træning, der blev tilbudt de mennesker, som blev udskrevet fra afdelingen til hjemkommunen. Det betød, at der var stor forskel på, om der var fremgang i funktionsevnen, når den ramte vendte tilbage til den halvårlige kontrol.

Neuroform vil forbedre genoptræningsmulighederne for mennesker, der er ramt af apopleksi, traumatisk hjerneskade, hjernerystelse, følger efter en hjernetumor, Parkinsons sygdom, sklerose, rygmarvsskade og mange lignende lidelser. Ordentlig genoptræningen rummer i tillæg elementer af forebyggelse af følgelidelser som f.eks. nedsat balance, styrke og udholdenhed.

Vi ved vi ofte kommer ind i billedet, når den genoptræning du er blevet tilbud i kommunen eller hos vederlagsfri fysioterapeut, ikke er tilstrækkelig. Trods dette er det vigtigt for os, at forsøge at etablere en god kontakt til den fysioterapeut du træner hos i kommunen eller vederlagsfrit. Sammen kan vi styrke træningsindsatsen betydeligt. 

Vi er stolte af, at vi jævnligt får ros for den gode stemning der er i klinikken, og for at alle føler sig velkomne hos Neuroform. Hver dag er målet, at den gode stemning på arbejdspladsen skal smitte af på jer der kommer her.

Vi ser frem til at møde dig!

Anna, Christian, Uffe, Michaela, Signe, Marie & Karin