Supplement til kommunal rehabilitering

Træning af gang blodprop i hjernen

Du kan øge mængden af din ugentlige træning betydeligt, hvis du supplerer din kommunale genoptræning ved ergo- og fysioterapeut, med privat genoptræning hos Neuroform.

Måske oplever du eller dine pårørende et behov for, at du får mulighed for at træne oftere. Det kan være fordi du tidligere har været vant til at træne meget.

Men det kan f.eks. også være et udtryk for, at du vil udnytte, at din blodprop i hjernen (eller en lignende lidelse) er opstået for nyligt. Da er det vigtigt, at du får den rette træning, og med rette intensitet, da hjernen i den periode er særligt modtagelig for forandring ved træning.

Er du indlagt på et kommunalt rehabiliteringscenter, er der mulighed for, at vi kan komme dér. Både når det drejer sig om forundersøgelsen, men også i forbindelse med træningen.

Omvendt vil vi rigtig gerne invitere dig til, at møde os i vores dejlige lokaler i Høje Taastrup. Her er faciliteterne rigtig gode, og vi har alle relevante hjælpemidler og redskaber lige ved hånden.

 

Forundersøgelse – tryk her

Du kan ringe til os på 40 42 44 82

 

Vi samarbejder meget gerne med din kommunale fysio- eller ergoterapeut!

Vi har god erfaring med, at samarbejde med de kommunale fysio- og ergoterapeuter. Oftest holder vi kontakt med den ansvarlige fysio- eller ergoterapeut på mail eller telefon.
Så kan vi tale om fælles mål, og evt. fordele nogle af opgaverne omkring din træning.
Du kan altid kontakte os ved at ringe eller skrive, hvis du har lyst til at høre nærmere.

 

El-stimulation af tommelens bøjefunktion - NMES

Ikke mindst når det drejer sig om lammelser i den ene arm og hånd, er vi meget opmærksomme på,
at der skal være høj intensitet i træningen, og frem for alt hyppig træning.
Der skal 1000-vis af repetitioner til!