Supplement til vederlagsfri fysioterapi

Blodprop i hjernen genoptræning - at rejse sig og gå i gangvogn

Du kan øge mængden af din ugentlige træning betydeligt, hvis supplerer din vederlagsfri fysioterapi, med privat genoptræning hos Neuroform.

Måske oplever du et behov for hjælp til at træning af arm og hånd. Det kan f.eks. være fordi  du får vederlagsfri fysioterapi på et hold, hvor man ikke kan tilgodese, at du har brug for særlig støtte og behandling, når du skal aktivere armen. Ligesom der ved vederlagsfri fysioterapi kan være fin fokus på at styrke benene, men ikke mulighed for at træne kvaliteten i den måde du går på.

Når du vælger, at supplere din vederlagsfri træning, med træning og behandling hos Neuroform, så får du individuel træning og behandling ved en af vores specialiserede fysioterapeuter.
Da er træningen tilrettelagt med fokus på dine egne mål, og der er fuld opmærksomhed på netop dine individuelle behov.

 

Forundersøgelse – tryk her

Du kan også ringe til os på 40 42 44 82

 

Genoptræning af hånd efter blodprop i hjernen Fasthold din vederlagsfri ordning – vi samarbejder gerne!

Det er en god idé, at holde fast i den vederlagsfri fysioterapi, fordi mængden af motion og bevægelse er afgørende.

Hvis du synes det er en god idé, tager vi gerne kontakt til din vederlagsfri fysioterapeut. Så vil vi typisk tage en samtale omkring dine mål for træningen, og hvordan vi hver i sær kan støtte dig i, at nå målene. Ind imellem fordeler vi opgaverne – så kan du f.eks. styrke- og konditions-træne hos din vederalgsfri fysioterapeut, mens vi f.eks. sikrer at din balance forbedres og arbejder med f.eks. at få mere stabilitet i det ben der er mest svækket.