Træning

Privat genoptræning neuroform

Får du ikke den rette træning?

Har du for nyligt fået en blodprop i hjernen eller en anden neurologisk lidelse, så har du måske oplevet frustrationer over den ambulante behandling efter din udskrivelse fra hospitalet. Det kan handle om, at du overvejende tilbydes træning på hold selvom du har behov for mere individuel træning, eller at din fysioterapeut ikke har den erfaring med din lidelse som du kunne ønske. Det kan også handle om, at du alt i alt ikke får træning nok set hen over ugen, eller at kommunen vil afslutte dit træningsforløb, mens du oplever, at du fortsat kan forbedre f.eks. din evne til at gå.

 

Ønsker du privat genoptræning?

Fordi Neuroform er et privat genoptrænings tilbud, får du indflydelse på hvor meget træning du skal have og hvor længe den skal vare. Vores eneste speciale er neurologisk genoptræning, hvilket betyder at vi udelukkende arbejder med mennesker der har udfordringer som dig. Vi har derfor oparbejdet masser af erfaring igennem de 14 år Neuroform har eksisteret, vores behandlingsformer er gennemprøvet og du vil opleve, at der er en sikker plan for din genoptræning.

Hos Neuroform er vi 7 autoriserede fysioterapeuter, der alle har mange års erfaring. De fælles træk ved neurologiske lidelser er velkendte for os, ligesom de væsentlige forskelle er det. Vi er opmærksomme på, at vi sammen ændrer mest for dig, når vi får etableret en god relation til dig og dine pårørende.

I vores velindrettede lokaler, finder du alt det udstyr, der er afgørende for, at du bliver udfordret mest muligt. Vi kan tilbyde vægtaflastet gangbåndstræning ved brug af et selesystem, der beskytter dig mod at falde, når du skal øve dig i at gå. Vi kan også sikre dig ved brug af et liftsystem, hvis du skal op at stå, eller gå hen over gulvet. Vi har naturligvis et ståstøttebord, hvis det at stå i længere tid er vanskeligt, og vi har prioriteret, at have apparatur til konditions- og udholdenhedstræning, så vi bl.a. kan forebygge kredsløbslidelser. Endelig har vi et utal af muligheder for at udfordre din hånd og arm. Med el-stimulation, redskaber der stimulerer bevægelighed og masser af småting udvalgt til at udfordre din finmotorik og evne til at manipulere genstande.

Vi er specialiseret i genoptræning efter:

Træningsforløb

Når du vælger privat genoptræning hos Neuroform,  får du god indflydelse på om du træner 1, 1½ eller 2 timer ad gangen. Du får også indflydelse på, hvor mange gange om ugen du ønsker træning, og hvor mange måneder dit forløb skal vare.

Vil du gerne supplere din vederlagsfri træning med 1, 1½ eller 2 timers træning om ugen?

Vil du gerne gerne supplere den kommunale rehabilitering med 1½ eller 2 timers træning om ugen?

Har du brug for et intensivt forløb, hvor du træner 2, 4 eller 6 timer om ugen?

Har du behov for træning i hjemmet?

 

Du skal blot kontakte os for en gratis forundersøgelse, så vejleder vi med respekt for, hvad du selv har af ønsker.

Forløb:

  1. Ring / book tid
  2. Forundersøgelse
  3. Træning / Behandling igangsættes