1 time i “ny og næ”

Er du tilbage i et travlt liv efter, at du er blevet ramt af en blodprop i hjernen (eller en lignende lidelse), kan du opleve, at have brug for en tovholder på din træning.

Du er måske et menneske, der er vant til at træne meget. Eller du mestrer selvdisciplin, og kan derfor selv fastholde, at få trænet i en travl hverdag. Alligevel kan du stå tilbage med et behov for at sikre, at du får den rette udvikling i din træning, og du kan opleve usikkerhed omkring hvor vidt du bruger din tid på de rette øvelser og aktiviteter. Derfor kan du have behov for en fysioterapeut med særlig viden og erfaring, og som kender til de udfordringer der kan støde til undervejs. Det kan være at du oplever at der opstår for meget spænding i armens musklerne når du skriver på din PC, eller at du kan gå og færdes sikkert, men har svært ved at komme i gang med at løbe.

Det kan også være at du gerne vil træne selv, men ind imellem mister modet, og ikke kan se meningen med træning. Og endelig kan det være et spørgsmål om økonomi. Uanset grunden, så er vi med på at tage den rolle du har behov for at vi tager. Og derfor er genoptræning hos Neuroform også blot 1 time i ny og næ.

Du skal blot booke tid til en forundersøgelse, ved at kontakte os på 40 42 44 82