Hjemmetræning

Det er i hjemmet vi alle befinder os mest.

Derfor er det i hjemmet vi justerer og afprøver de dagligdags opgaver, og sikrer at den opbyggede fysiske udholdenhed kan udnyttes til f.eks. at komme rundt i haven, om styrken rækker til at komme op ad trappen, og at balancen er til at stå foran badeværelsesspejlet og børste tænder.
Efter en hjemmetræning, er det muligt for klienten og terapeuten i fællesskab, at finde frem til hvordan klientens færden i hjemmet kan blive til træning, ved at lægge plan for daglige gøremål.
Slutteligt er hjemmetræningen ofte inspirationskilde til det hjemmetræningsprogram klienten skal modtage.
Træning hjemme hos dig, på din egen spisestuestol
Træning hjemme hos dig, på din egen spisestuestol

Efter den seneste opblussen af pandemien, har der vist sig et større behov for hjemmetræning. Nogle er særligt udsatte, og har derfor valgt at få træning i hjemmet.

Med det første udbrud af Covid-19 erfarede vi, at pause i træningen kan have store konsekvenser. Vi oplevede at kørestolsbrugere ikke kom på benene, hverken op at stå eller op at gå, og så efterfølgende, at der opstod et betydeligt fald i evnen til at stå og gå. Vi oplevede at der opstod stivhed og smerter i ben, lænd og skulder. Vi så at nogle havde umiddelbart fald i balanceevnen, og at mange fik et dyk i udholdenheden.

Derfor – har du brug for, at din behandling og træning foregår i hjemmet, så kontakt os gerne!