Personale

 

Marie Louise Irskov
Marie Louise Irskov

Fysioterapeut og partner

Marie Louise Irskov

marie.irskov@neuroform.dk

Marie Louise Irskov og Anna Leth Christiansen er initiativtagere til Neuroform, og har sammen drevet stedet siden 1. nov. 2007.
Marie er autoriseret fysioterapeut i 1993 ved Fysioterapeutskolen i Ålborg. Hun har siden 1995 arbejdet med mennesker ramt af hjerneskade, eller anden neurologisk sygdom. Først på neurokirurgisk og neuromedicinsk afdeling, siden på Apopleksiafsnittet og slutteligt på Afsnit for traumatisk hjerneskade Hvidovre Hospital. Marie har i alle årene videreuddannet sig bredt indenfor rehabilitering af hjerneskadede.


 

Anna Leth Christiansen
Anna Leth Christiansen

Fysioterapeut og partner

Anna Leth Christiansen

anna.christiansen@neuroform.dk

Anna Leth Christiansen og Marie Louise Irskov er initiativtagere til Neuroform, og har sammen drevet stedet siden 1. nov. 2007.
Anna er autoriseret fysioterapeut ved Fysioterapeutskolen i Ålborg i 1989.
Hun har siden 1992 arbejdet med mennesker ramt af hjerneskade, eller anden neurologisk sygdom, heraf 17 år på Hvidovre Hospitals Neuromedicinske afdeling, Apopleksi afsnittet, og endelig 7 år på Afsnit for traumatisk hjerneskade.
Gennem alle årene har Anna videreuddannet sig bredt indenfor rehabilitering af hjerneskadede.


 

Karin Lisbeth Mikkelsen
Karin Lisbeth Mikkelsen

Fysioterapeut

Karin Mikkelsen

karin.mikkelsen@neuroform.dk

Karin Mikkelsen er autoriseret fysioterapeut i 1993, uddannet ved fysioterapeutskolen i Næstved. Karin har bred erfaring indenfor neurorehabilitering fra ansættelser dels på Roskilde Sygehus dels indenfor kommunal rehabilitering, og har løbende vidreuddannet sig indenfor området. Karin har et indgående kendskab til arbejdet med livsstilsproblematikker. Hun er i tillæg uddannet IMS akupunktør.

 


 

Lærke Holte Narp
Lærke Holte Narp

Fysioterapeut

Lærke Holte Narp

laerke.narp@neuroform.dk

Lærke Holte Narp er autoriseret fysioterapeut uddannet ved Fysioterapeutskolen i København i 2004.
Hun har siden arbejdet med mennesker ramt af hjerneskade, eller anden neurologisk sygdom, heraf 4 år på Hvidovre Hospitals afdeling for traumatisk hjerneskade og derefter de følgende år i kommunalt regi og har løbende videreuddannet sig inden for dette område.
Desuden har hun et indgående kendskab til øvelsesterapi og har mange års erfaring som instruktør for ryghold og boldhold.


 

Signe Burgaard Jørensen
Signe Burgaard Jørensen

Fysioterapeut

Signe Burgaard Jørgensen

signe.burgaard@neuroform.dk

Signe Burgaard er autoriseret fysioterapeut uddannet ved CVSU – Fyn i 2005. Signe har en meget bred erfaring indenfor fysioterapifaget, og har beskæftiget sig med alt fra reumatologi, hjerterehabilitering, undervisning af de studerende på Hvidovre Hospital, til rehabilitering af hjerneskadede.

 


 

Tine Højgård Hansen
Tine Højgård Hansen

Fysioterapeut

Tine Højgård Hansen

tine.hansen@neuroform.dk

Tine Højgård Hansen er autoriseret fysioterapeut ved Fysioterapeutskolen i Næstved i 1996. Hun har siden arbejdet med mennesker ramt af hjerneskade, eller anden neurologisk sygdom her af 7 år hos Center for Neurorehabilitering i Dianalund, 3 år på Vordingborg sygehus – senere CNN, 4 år på almen klinik i Næstved samt 14 år som ridefysioterapeut, med løbende konsulentvirksomhed hos Center for Neurorehabilitering. Gennem alle årene har Tine uddannet sig bredt indenfor rehabilitering af hjerneskade.


 

Karen Nielsen
Karen Nielsen

Fysioterapeut

Karen Nielsen

kontakt@neuroform.dk

Karen Nielsen er autoriseret fysioterapeut, uddannet ved Fysioterapeutskolen i København i 1972. I 2014 gik hun på pension og har siden været tilknyttet Neuroform som vikar.
Karens var i årene 1989 til 2006 ansat på Therapiezentrum Burgau, der blev etableret som et intensivt tilbud for patienter svære hjerneskader. Stedet var inspirationskilde da man etablerede bl.a. Hammel Neurocenter og ”Afsnit for højt specialiseret neurorehabilitering” på Hvidovre Hospital. Karen er uddannet Bobath og Affolter instruktør, og var i perioden 2006 til 2014 ledende terapeut på Center for Neurorehabilitering i Dianalund.


 

Louise Sørensen
Louise Sørensen

Servicemedarbejder

Louise Sørensen

Louise er vores fantastiske hjælp i hverdagen! Louise sørger for at frokosten kommer på bordet, at telefonen bliver taget og byder dig velkommen når du ringer på døren.