Neuroform søger en ny kollega til en fast stilling!

Neuroform søger fysioterapeut til en fast stilling

på 30 til 37 timer

 

Neuroform tilbyder intensiv træning og behandling til mennesker, der har pådraget sig en apopleksi, et hovedtraume, eller en anden form neurologisk lidelse.

Vores mål er at yde en sammenhængende og målrettet behandling, hvor fokus er på klientens egne mål. Vi ønsker derfor en ny kollega med et personligt engagement, der rækker til både at sætte klienten i centrum, men også til nærvær over for de pårørende.

Neuroform har brug for endnu en fysioterapeut, der har et solidt fagligt fundament indenfor neurorehabilitering. Du har mindst 2 års erfaring med arbejdet med mennesker med hjerneskade, og du er parat til en anderledes intens arbejdsdag.

Neuroform er en mindre virksomhed, der trives ved en fælles indsats i forhold til små og store opgaver i hverdagen. Miljøet hos os er åbent, nysgerrigt og diskussionslystent, fordi både din og stedets faglige udvikling prioriteres højt.

Yderligere information får du ved henvendelse pr. mail til kontakt@neuroform.dk, eller ved at ringe efter kl.15.00 på tlf. 40 42 44 82 og spørge efter Anna eller Marie.

Ansøgningsfristen er onsdag den 20. marts 2019. Samtaler ligger 25. og 26. marts 2019.

Ansøgningen med relevante bilag skal sendes pr. mail til kontakt@neuroform.dk