VI SØGER EN FYSIOTERAPEUT

Neuroform søger en fysioterapeut med erfaring indenfor neurorehabilitering – på fuld tid.

Vores vision er: Vi tror på at vi kan skabe forandring! 

Vores kerneydelse hos Neuroform er intensiv træning til mennesker, der har pådraget sig en apopleksi, et hovedtraume, hjernetumor, sklerose eller en anden form for neurologisk lidelse. Og vores klinik er et særligt sted, fordi vi vægter relationen mellem mennesker og fysioterapeutisk faglighed lige højt.

Vi søger nu en ny kollega, der har et solidt fagligt fundament indenfor neurorehabilitering. Vi vurderer, at du skal have mindst 2 års behandlingserfaring i arbejdet med mennesker med hjerneskade, og du skal være parat til en anderledes og meget intens dagligdag. Hos os kan arbejdet generelt være fysisk krævende, og det stiller også krav til, at du har et stort mentalt overskud. Samtidig har vi brug for at du er en kollega med et personligt engagement, der rækker til både at sætte klientens behov i centrum og til at være nærværende og fokuseret over for pårørende. Billedlig talt er du ”fysisk stærk, med et kæmpe hjerte”.

Som vores nye kollega skal du være skarp på neurologisk fysioterapi og du skal ville dele din viden og kompetencer med dine kolleger, for vi vægter videndeling, kollegatræning og samarbejde meget højt.

 

Vil du vide mere, læs om os på www.neuroform.dk. Her kan du se vores vision, læse lidt mere om personalet samt meget mere om vores behandlinger, træningsforløb og hvad klienter og pårørende siger om os.

 

Du er velkommen til at ringe efter kl. 15.00 for at få yderligere information – du skal blot spørge efter Anna & Marie.

Du kan også henvende dig til os på kontakt@neuroform.dk.

Den egentlige ansøgningsfrist er 24/2 2021.

Ansøgningen med relevante bilag skal sendes pr. mail til kontakt@neuroform.dk