Balancehold

Vi har oprettet et balancehold til dig, der vil gøre noget særligt for dig selv, og din balance!

Hvorfor er din balance blevet dårligere?

 

Balanceproblemer kan komme af mange årsager. Det kan være at din følesans i benene er påvirket. Eller at din styrke i kroppen er mindsket, måske særligt i benene. Måske er dit syn påvirket så øjnene ikke længere giver hjernen de nødvendige input i forhold til at holde balancen. Eller balanceorganet i dit indre øre er påvirket, og beskederne derfra og til hjernen, er derfor forstyrret.

Vi hjælper dig med at vurdere hvad der kan være årsagen til dine balanceudfordringer, og viser dig hvilken træning der er nødvendig, for at forbedre balancen. Hvis vi skønner det er nødvendigt, anbefaler vi dig en optometrist til nærmere vurdering af synet. Vi vil desuden vejlede dig til vigtige hjemmeøvelser, som kan vedligeholde din balance efter endt træning.

 

Vi tilbyder balancetræning på et lille hold i trygge rammer!

Lyder ovenstående som noget for dig, så kom forbi os hos Neuroform til en gratis samtale og screening. Du vil så få et tilbud om, at komme til træning på et lille balancehold. Her sikrer vi at nå omkring dig, ved hver træning, og sørger for at din træning hele tiden ligger på rette niveau. Så du bliver udfordret rigtigt. Der vil være test i start og slutning af forløbet, som beskriver dine fremskridt.

Der er højest 5 deltagere til 2 fysioterapeuter på holdet, og f fysioterapeuterne har masser af erfaring og specialviden omkring balance.

Du vil modtage 10 lektioner á 75 min. Prisen er 3.000 kr.

Hvis du vil gøre noget godt for dig selv og din balance, så kig ind til en gratis undersøgelse.
Du skal blot møde op hos Neuroform, Struergade 12, st. th., 2630 Høje Taastrup (lige ved stationen) mandage i oktober kl. 15.00.

 

Tryk her – så kan du læse mere om den træning vi iøvrigt tilbyder hos Neuroform