Her er vi alle:

 

Fysioterapeut og partner

Marie Louise Irskov

marie.irskov@neuroform.dk

Marie Louise Irskov og Anna Leth Christiansen er initiativtagere til Neuroform, og har sammen drevet stedet siden 1. nov. 2007.
Marie er autoriseret fysioterapeut i 1993 ved Fysioterapeutskolen i Ålborg. Hun har siden 1995 arbejdet med mennesker ramt af hjerneskade, eller anden neurologisk sygdom. Først på neurokirurgisk og neuromedicinsk afdeling, siden på Apopleksiafsnittet og slutteligt på Afsnit for traumatisk hjerneskade Hvidovre Hospital. Marie har i alle årene videreuddannet sig bredt indenfor rehabilitering af hjerneskadede.


 

Fysioterapeut og partner

Anna Leth Christiansen

anna.christiansen@neuroform.dk

Anna Leth Christiansen og Marie Louise Irskov er initiativtagere til Neuroform, og har sammen drevet stedet siden 1. nov. 2007.
Anna er autoriseret fysioterapeut ved Fysioterapeutskolen i Ålborg i 1989.
Hun har siden 1992 arbejdet med mennesker ramt af hjerneskade, eller anden neurologisk sygdom, heraf 17 år på Hvidovre Hospitals Neuromedicinske afdeling, Apopleksi afsnittet, og endelig 7 år på Afsnit for traumatisk hjerneskade.
Gennem alle årene har Anna videreuddannet sig bredt indenfor rehabilitering af hjerneskadede.


 

Fysioterapeut

Karin Mikkelsen

karin.mikkelsen@neuroform.dk

Karin Mikkelsen er autoriseret fysioterapeut i 1993, uddannet ved fysioterapeutskolen i Næstved. Karin har bred erfaring indenfor neurorehabilitering fra ansættelser dels på Roskilde Sygehus dels indenfor kommunal rehabilitering, og har løbende vidreuddannet sig indenfor området. Karin har et indgående kendskab til arbejdet med livsstilsproblematikker. Hun er i tillæg uddannet IMS akupunktør.


 

Fysioterapeut

Mai-Britt Berg Ottesen

maibritt.ottesen@neuroform.dk

Mai-Britt Berg Ottesen er autoriseret fysioterapeut uddannet ved Fysioterapeutskolen i København i 1999.
Mai-Britt har en bred neurologisk erfaring bl.a. fra apopleksiafdelingen på Hvidovre Hospital, PTU (Polio, trafik og ulykkes ofre), i kommunalt regi samt på Sclerosehospitalet i Haslev. Mai-Britt har løbende videreuddannet sig inden for det neurologiske område både rent fysioterapeutisk og neuropædagogisk. Hun har undervist på flere kurser for Danske fysioterapeuter, og er i tillæg uddannet certificeret coach.


 

Fysioterapeut

Lærke Holte Narp

laerke.narp@neuroform.dk

Lærke Holte Narp er autoriseret fysioterapeut uddannet ved Fysioterapeutskolen i København i 2004.
Hun har siden arbejdet med mennesker ramt af hjerneskade, eller anden neurologisk sygdom, heraf 4 år på Hvidovre Hospitals afdeling for traumatisk hjerneskade og derefter de følgende år i kommunalt regi og har løbende videreuddannet sig inden for dette område.
Desuden har hun et indgående kendskab til øvelsesterapi og har mange års erfaring som instruktør for ryghold og boldhold.


 

Fysioterapeut

Signe Marie Burgaard Jørgensen

Signe Burgaard er autoriseret fysioterapeut uddannet ved CVSU – Fyn i 2005. Signe har en meget bred erfaring indenfor fysioterapifaget, og har beskæftiget sig med alt fra reumatologi, hjerterehabilitering, undervisning af de studerende på Hvidovre Hospital, til rehabilitering af hjerneskadede.

 


 

Fysioterapeut

Anne Binzer

Anne Binzer er autoriseret fysioterapeut, uddannet på Fysioterapeutskolen i 1998. Anne har mangeårig erfaring med behandling af mennesker ramt af apopleksi og anden hjerneskade, fra ansættelse på Apopleksiafsnittet på Holbæk Sygehus,  Center for Neurorehabilitering Kurhus og i Sorø kommune. Anne har løbende dygtiggjort sig indenfor neurorehabilitering, både i forhold til behandling, træning og neuropædagogik.

 


 

Servicemedarbejder

Louise Sørensen

Louise er vores fantastiske hjælp i hverdagen! Louise sørger for at frokosten kommer på bordet, at telefonen bliver taget og byder dig velkommen når du ringer på døren.